Telek Építési telek Nyíregyháza 1 146 820 000,-Ft | 533

Hirdetés típusa: 
Eladó
Ingatlan típusa: 
Telek, Építési telek, Belterület
Település: 
Szabolcs-Szatmár-Bereg, 4400 Nyíregyháza
Telekterület: 
18 587m²

Az ingatlan Nyíregyháza belterületén, frekventált helyen, lakóingatlanokkal körülvett területén helyezkedik el, a város értékes területén. A beépítetlen terület előtti Belső körút szemközti részén található a nagy kiterjedésű rendezett városi park és a Bujtosi tó. A város központja a területtől 3-400 m-re helyezkedik el! A terület a város főközlekedési útvonaláról több irányból könnyen megközelíthető! A környék közműellátottsága teljes, rendelkezik víz, szennyvíz, gáz, elektromos energia, kábel TV és telefon hálózattal! Az ingatlan környezetének infrastrukturális ellátottsága kiemelten jó. 2-300 m-en belül szolgáltató ház, kereskedelmi üzletházak - Pláza, OBI, Top-Sop, Lidl- megtalálhatók.
Övezeti besorolása: belterület, szolgáltató-kereskedelmi övezet
Az érvényes területre vonatkozó Általános Rendezési Terv szerint az ingatlan építési terület, mely a helyi specifikus elvárások, szempontok betartásával beépíthető. A területre szálloda, motel illetve sportlétesítmények építhetők az Önkormányzat részéről 1999-ben kiadott dokumentum szerint. A Városliget és a Bujtosi tó szomszédsága, a belvárosközelsége a terület értékét nagymértékben növeli.
2013. 06.06.-án készült értékbecslési szakvéleményben leírtak szerint értékmeghatározási módszer figyelembevételével a forgalmi értéket nettó 1.146.820.000.-Ft-ban állapította meg. A jelenlegi ingatlanpiaci környezetet figyelembe véve várjuk a vételi ajánlatot!

Árinformáció
Ár: 
1 146 820 000,-Ft
 (irányár)
 (megegyezés szerint)
Kapcsolat
Cégnév: 
Várda-House Ingatlanközvetítő Bt.
Név: 
Regőczy Józsefné
Telefon: 
+36 30 6643-564
E-mail cím: 
Üzenet a hirdetőnek

Ingyenes ingatlan hirdetés

Ingatlan hirdetés feladása

Belépés

Facebook

Hirdetés