Elutasító nyilatkozat

Az X-INGATLAN.HU nem vállal felelősséget az oldalain elhelyezett cikkekért, megjegyzésekért, ismertetőkért, letöltésekért, hirdetésekért, felhasználó névért, más egyéb tartalmi adatokért mivel azok a felhasználók tulajdonai tartalmi adatai az X-INGATLAN.HU oldalain. Azok tartalmáért kizárólag azoknak a tujaldonosai, írói, feltöltői felelősek.

X-INGATLAN.HU minden felelősséget és kötelezetséget elhárít amely az adatok hitelessége, aktualitása, hiányossága, jogszerűsége, megbízhatósága, müködőképessége, elérhetőségi információi, valamint ezek tartalmi megjelenítésével kapcsolatos weboldalain. Az X-INGATLAN.HU nem vállal semilyen felelősséget az esetlegesen letöltésekből eredő károkért vagy a hozzáférhető valamennyi információért, tartalomért az X-INGATLAN.HU weboldalain.

Az X-INGATLAN.HU más Internetes Weboldalak linkeit is tartalmazza. Ezek a linkek kizárólag kényelmi célokat szolgálnak, nem tartoznak ellenőrzésünk alá az ott található termékek és szolgáltatások, az ilyen oldalakon található információkért nem vállal felelősséget az X-INGATLAN.HU. Ezen harmadik személy weboldala ezenfelül olyan véleményt és nézőpontot tartalmazhat mely nem feltétlenül egyezik a mi véleményünkel és nézőpontunkkal. Ezek a weboldalak adatvédelmi nyilatkozata is eltérő lehet a Mi adatvédelmi nyilatkozatunktól.

Valamennyi anyagra, információra, termékre és szolgáltatásra melyet az X-INGATLAN.HU tartalmaz, nem vállalunk garanciát. X-INGATLAN.HU az esetleges hibákért nem vonható felelősségre, a weblap tartalma jogilag nem tekinthető hivatalosnak. Az X-INGATLAN.HU nem vállal garanciát azokért a termékekért és szolgáltatásokért, amik a portálon keresztül elérhetőek, vagy hirdetve vannak az X-INGATLAN.HU oldalain.

Minden logo és kép az őket létrehozók tulajdona. Minden HTML és adatbázis, amely az X-INGATLAN.HU -n található, az X-INGATLAN.HU védett anyaga Copyright © 2008-2018.

Ingyenes ingatlan hirdetés

Ingatlan hirdetés feladása

Belépés

Facebook

Hirdetés