Családi ház Luxus családi ház Kecskemét 109 000 000,-Ft | 580

Hirdetés típusa: 
Eladó
Ingatlan típusa: 
Családi ház, Luxus családi ház
Település: 
Bács-Kiskun, 6000 Kecskemét
Utca, házszám: 
Belsőnyír
Elhelyezkedése: 
Udvar
Útburkolat: 
Kavics
Telekterület: 
550 000m²
Alapterület: 
240m²

Toscanai jellegű birtok, mediterrán családi házzal, fenyves erdő közepén, Kecskeméttől 8 km-re Belsőnyírben eladó
Toscanában érezheti magát, ha a birtok tulajdonosa lesz, a lakóház a fenyves erdő közepén fekszik, hátsó udvara és óriási, fedett terasza előtt több hektár akácerdő terül el. Az ingatlan Kecskemét központjától 8 perc , Budapesttől autópályán 50 perc alatt elérhető. A gyönyörű luxus családi ház, részben bútorozva, 5,5 hektáros területtel eladó (ebből 2,2 hektár fenyves erdő külön helyrajziszámon szerepel, ha nincs rá szükség az árból levonásra kerül). A terület fakerítéssel védett. Az erdőkben összesen 17 darab pad szolgálja a séta közbeni pihenés élményét.
Az ingatlanon gépkocsi tárolására számos lehetőség kínálkozik: van fedett kocsibeálló, két kocsi beállására alkalmas zárt garázs, és egy kb. 80 m2-es több külön önálló helységből álló faépítésű tároló, kamrák és garázs. Kialakításra került egy 18 m2-es boros pince. A ház környékén és az akácerdő egy részében fa oszlopokon összesen 40 lámpa van kihelyezve, melyet belülről távirányítóval lehet vezérelni, így a ház és az erdő egy része sötétben is kivilágítható. A ház kívül-belül összesen négyszeres riasztóval van felszerelve. A lakásban és a kamrában külön belső riasztó van. Az ingatlan főbejáratánál automata székelykapu, kaputelefonnal és kamerával felszerelve véd az illetéktelen behatolástól. Kívülről függönyriasztó védi a nyílászárókat, infra sorompó van a ház körül, az ablakokon, ajtókon pedig infra háló felel a teljes biztonságért. Az ablakok külön biztonsági fóliával és redőnnyel vannak ellátva. Kialakításra került egy 16 kamerás kamerarendszer. Tűz esetén 5 kiállásos tűzvédelmi csap gondoskodik a megfelelő vízellátásról. A ház minden oldalán automata öntözőrendszer van kialakítva.
A télen, nyáron megfelelő hőmérsékletről nem csupán az ingatlan kiváló szigetelése gondoskodik, hanem klíma is kiépítésre került. A téli időszakra vegyes tüzelésű kazán, elektromos fűtés, a helyiségekben radiátorok, a nappaliban padlófűtés és kandalló is beépítésre került. Mindezek koronájaként napkollektorok és napelem is felszerelésre került. Az ingatlan vízellátását 130 méter mélyen, az udvari vízellátást 40 méter mélyen lévő kút biztosítja. Kerti szaletli, jakuzzi, számos kerti pad, és az erdőben elhelyezett több függőágy biztosítja a megfelelő pihenést. Az erdőben több fából készült etetőt helyeztek ki az őzikéknek. A ház rendkívül jó elosztású, melyben 3 hálószoba és egy tágas, nagy nappali található amerikai stílusú konyhával, mely modern konyhai gépekkel felszerelt. Két fürdőszoba, két illemhelyiség és egy mosókonyha található, amely külön tusolóval van felszerelve. Az egész házban a legmodernebb műszaki berendezések biztosítják az ingatlan zavartalan ellátását, a víztisztító berendezéstől az energiatakarékos LED-es világítótesteken át egészen a napelemekig. A házban eredeti fa ajtók, nyílászárók vannak beépítve. A ház kettő nagy, gyönyörű famunkálatokkal egyedivé varázsolt hűvös terasszal rendelkezik, ahol 30 vendégnek is tudnak teríteni. A ház előtti terület gyönyörűen parkosított és a teljes terület viacolorral térkövezve van. A kaputól a főépület is viacolor úton érhető el.
Az ingatlan egy külföldi ranchhoz hasonlítható, állandó ott lakásra kiválóan alkalmas, tanyás helyrajzi számon nyilvántartott családi házként biztosítja a nyugodt pihenést! Itt az oxigén dús levegő mellett, biztosan madárcsicsergésre ébred. A ház eladó, vagy cserélhető értékegyeztetéssel balatoni vízparti nyaralóra vagy budapesti lakásra is. Sok szép ház van, de minimum 20-30 évet kell várni, hogy bárki egy ilyen gyönyörű erdőben és az általa nyújtott nyugalomban élje mindennapjait, ezért ennek az ingatlannak eszmei értéke is van!

Galéria

Állapot

Ingatlan állapota: 
Kiváló
Komfort fokozat: 
Luxus komfort

Helyiségek

Szobák száma: 
4 szoba
Nappalik száma: 
1 nappali
Lakóhelyiségek: 
Előtér, Étkező, Fürdőszoba, Kamra, Konyha, Közlekedő, Nappali, Szoba, WC, Zuhanyozó
Egyéb helyiségek: 
Fészer, Garázs, Kazánház, Kocsibeálló, Melléképület, Mosókonyha, Műhely, Nyitott garázs, Parkoló, Pince, Tároló, Tornác

Fűtés, melegvíz

Fűtésrendszer: 
Gázkazán, Kandalló, Napkollektor, Padlófűtés, Vegyes tüzelésű kazán
Fűtőanyag: 
Fa, Gáz, Napenergia, Vegyes, Villany
Melegvíz rendszer: 
Gázmelegitő

Nyilászárók

Nyílászárók (ajtó): 
Fa
Nyílászárók (ablak): 
Fa

Egyéb

Közmű: 
Gáz, Villany
Extrák: 
Beépített konyhabútor, Bútorozott, Elektromos garázsajtó, Elektromos kapu, Fitness-terem, Gyermek játszótér, Kaputelefon, Klíma, Műhold, Öntözőrendszer, Parkosítva, Redőny, Riasztó, Szalonnasütő, Térkő burkolat, Yakuzi
Árinformáció
Ár: 
109 000 000,-Ft
 (irányár)
Kapcsolat
Név: 
Holló Béla
Telefon: 
+36 70 6822-777
E-mail cím: 
Üzenet a hirdetőnek

Ingyenes ingatlan hirdetés

Ingatlan hirdetés feladása

Belépés

Facebook

Hirdetés